MK Bygg & Fönster producerar träfönster av europeisk eller nordisk typ samt fönster i retrostil, balkong-, inne- och ytterdörrar av massivt trä, fönsterbänkar, vinterträdgårdar och delar till andra fasadstrukturer. Vi använder tysk teknisk utrustning för produktion. Erfarna arbetsledare kontrollerar hela produktionsprocessen, från beredning av råmaterial till installation av färdiga produkter.

Vi erbjuder fönster av olika konstruktionstyper och former, aluminiumbeklädda eller tillverkade bara av virke. På enskilda beställningar kan vi producera lyxiga fönster med glasmålningar i stället för genomskinligt glas. Det är utan tvekan en originell lösning som ökar arkitekturens estetiska värde men samtidigt kräver det exceptionell yrkesskicklighet.

Fönsterprofiler av hög kvalité skyddar mot fukt och föroreningar, och gummitätningar skyddar mot vind, förbättrar ljudisolering och minimerar värmeförluster. Genom att impregnera trä mot mögel och svamp.

Arbetet av tillverkare och installatörer uppskattas av kunderna inte bara i Litauen utan också i Västeuropa. Vi uppfyller våra kunders både stora och små beställningar noggrant och i hög kvalitet. Vi förbättrar vår produktion ständigt för att uppfylla alla EU: s normer, och beviljar fem års garanti till våra produkter.

Teamet på MK Bygg & Fönster har ett gemensamt mål: hög kvalitet i vår produktion och snabb leverans till kunden.