MK Bygg är stolt över de framgångsrika partnerskapen och gemensamma företag som vi har bildat under åren för att bemöta de utmaningar som gruv-, energi-och byggindustrier står inför.

Vi förstår mycket väl de synergieffekter som kan tillfalla från ett välutvecklat partnerskap där alla parter bidrar med unika möjligheter och färdigheter. MK Bygg, som alltid är öppet för nya satsningar, värderar partnerskap som en viktig drivkraft till framtidens möjligheter och välkomnar möjligheten att diskutera nya projekt med potentiella och befintliga partner.

SÖKER DU INFORMATION OM KONSTRUKTION ELLER HAR DU ETT PROJEKT PÅ SIKT SOM DU VILL BERÄTTA OM? GENOM ATT INVOLVERA MK BYGG TIDIGT I PROCESSEN, KAN DU FÅ SVAR TILL DINA FRÅGOR OCH FÅ MERVÄRDE I VARJE STEG AV PROJEKTET SÅ ATT DET BLIR EN SUCCÉ FRÅN BÖRJAN.

Vi kommer att svara på din fråga inom en arbetsdag. Att tala direkt med en av våra professionella affärsutvecklingsspecialister, ring 070-459 73 92. För att nå vår beräkningsgrupp, vänligen skicka ett e-postmeddelande till oss på info@mk-bygg.se .